Vetericyn+ Silmähuuhde kotihoitoon 89 ml

Antiseptinen huuhde silmien puhdistukseen
Paketstorlek:
89 ml
Marknadsförare:
Pia Pharma Oy
Finns i lager
SKU:
337822
31,58 €
354,83 € / 0.0890
Vetericyn antiseptinen silmähuuhde soveltuu runsaasti rähmivien, helposti ärtyvien silmien puhdistukseen, ympäristöperäisten silmien ärsytystilojen ensiapuun sekä silmien puhdistukseen vierasmateriaalista (kuten pöly ja hiekka). Vetericyn silmähuuhteen säännöllisen käytön on havaittu myös ennaltaehkäisevän vaaleiden rotujen karvojen tummaksi värjäytymistä silmien ympäriltä kyynelnesteen vaikutuksesta.
Vetericyn silmätuotteita voidaan käyttää turvallisesti kaikille eläinlajeille, myös eksoottisille eläimille ja pennuille, joiden silmät eivät ole vielä avautuneet. Tuotteet soveltuvat allergikoille ja myös silmäluomien ja suun alueen haavojen antiseptiseen käsittelyyn. Varoaika kilpailuihin ja elintarvikkeille 0 vrk.
Huuhtele silmät reilulla määrällä silmähuuhdetta oireilun voimakkuudesta riippuen 1-4 kertaa päivässä, kunnes oireet ovat olleet poissa 3 vrk ajan tai eläinlääkärin erillisen ohjeen mukaan. Mikäli sarveiskalvo on vaurioitunut, käyttö eläinlääkärin seurannassa.
Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön yksilöillä, joilla rakenteelliset seikat (ulkonevat silmät, löysät silmäluomet) edellyttävät silmien tehostettua puhdistustarvetta sekä vaaleaturkkisilla lemmikeillä kyynelnesteen aiheuttamien värjäymien ennaltaehkäisyyn.
Rumstemperatur (+15C - +25C)

89 ml