Translator
 
 
 
 

 

Välkommen till Grankulla Apotek!

Vi betjäner

mån-fre kl 9-20

lördagar kl 9-17

söndagar kl 12-16

Speciella öppethållningstider

Hälsopunkten betjänar

vardagar kl. 8-16 (onsdagar kl. 8-19)

Kolla här för tjänsteutbud!
tel. 050 329 3186

Kontaktuppgifter

Köpcentret Grani
Grankullavägen 7
02700 Grankulla

tel. 09 505 1331

kauniaisten.apteekki(at)apteekit.net

 

Grankulla Apotek

-Ett center för hälsa, välmående och skönhet i Grankulla-

Grankulla apotek är ett center för hälsa, välmående och skönhet, som har blicken starkt fäst mot framtiden, men som samtidigt respekterar traditioner. Apotekets verksamhet inleddes år 1914 med Georg Jansson i spetsen. Våren 2021 flyttade vi vår verksamhet till köpcentret Grani och vårt apotek gick igenom en totalförnyelse. Flytten till köpcentret till närheten av andra butiker underlättar uträttandet av ärenden i vårt apotek och ökar säkerheten. Samtidigt fick vi förbättrad ergonomi och virusskydd.

Våra värderingar är kunder, samt bra och mångsidig service. I vårt apotek har vi har fäst uppmärksamhet vid många detaljer, från tillgänglighet till belysning, så att det ska vara så trevligt som möjligt att besöka vårt apotek. Våra utrymmen har också fått beröm för sin fräschhet och ljushet.

Vårt nätapotek betjänar på distans runtom i Finland och i områdena Grankulla och Esbo även med hemleverans. Man kan beställa läkemedel och hämta dem från ett avhämtningsfack under köpcentrets öppettider, även när apoteket är stängt. Våra tjänster har blivit mångsidigare.

Vi vill erbjuda förstklassig kundservice och i framtiden – varmt välkommen till Grankulla apotek!

 

Vår service

APOTEKETS SERVICE

Dosdispensering

Läkemedel som kunden använder regelbundet kan beställas i engångspåsar för två veckor åt gången. Tjänsten främjar läkemedelsbehandlingens säkerhet och ändamålsenliga förverkligande, speciellt i samband med mångmedicinering. Tilläggsinformation om dosdispenseringstjänsten fås genom att ta kontakt med oss, anja.kauniaisten@apteekit.net.

APOTEKETS SERVICE

Nyckelkund

Som vår Nyckelkund har du möjlighet att få procentrabatt på dina inköp.

Bli Nyckelkund här

APOTEKETS SERVICE

Hemleverans

Från oss kan man beställa hemleverans av läkemedel till Grankulla (10,90 €) och till Esbo, Helsingfors och Vanda (16,90 €).

APOTEKETS SERVICE

Insamlingsplats för läkemedelsavfall

I vårt apotek finns en insamlingsplats för läkemedelsavfall. Gamla eller obehövliga tabletter, salvor och vätskor kan returneras i sina egna förpackningar. Febertermometrar med kvicksilver, läkemedel innehållande jod samt sprutor och nålar ska returneras separat.

APOTEKETS SERVICE

Hälsopunkten

Hälsopunkten finns i samband med apoteket och erbjuder lågtröskelservice. Vid hälsopunkten får du sakkunniga råd om din hälsa och vi utför också små ingrepp. Kolla här för tjänsteutbud och boka tid!

Kom och jobba till oss

Apoteket anställer inte för tillfället. Du kan ändå skicka in ansökan till kauniaisten.apteekki@apteekit.net.