Välkommen till Grankulla Apotek!

Vi betjäner

mån-fre kl 9-19

lördagar kl 9-16

söndagar kl 12-16

Speciella öppethållningstider

Kontaktuppgifter

Köpcentret Grani
Grankullavägen 7
02700 Grankulla

tel. 09 505 1331

kauniaisten.apteekki(at)apteekit.net

Grankulla Apotek

-Ett center för hälsa, välmående och skönhet i Grankulla-

Grankulla apotek är ett center för hälsa, välmående och skönhet, som har blicken starkt fäst mot framtiden, men som samtidigt respekterar traditioner. Apotekets verksamhet inleddes år 1914 med Georg Jansson i spetsen. Våren 2021 flyttade vi vår verksamhet till köpcentret Grani och vårt apotek gick igenom en totalförnyelse. Flytten till köpcentret till närheten av andra butiker underlättar uträttandet av ärenden i vårt apotek och ökar säkerheten. Samtidigt fick vi förbättrad ergonomi och virusskydd.

Våra värderingar är kunder, samt bra och mångsidig service. I vårt apotek har vi har fäst uppmärksamhet vid många detaljer, från tillgänglighet till belysning, så att det ska vara så trevligt som möjligt att besöka vårt apotek. Våra utrymmen har också fått beröm för sin fräschhet och ljushet.

Vårt nätapotek betjänar på distans runtom i Finland och i områdena Grankulla och Esbo även med hemleverans. Man kan beställa läkemedel och hämta dem från ett avhämtningsfack under köpcentrets öppettider, även när apoteket är stängt. Våra tjänster har blivit mångsidigare.

Vi vill erbjuda förstklassig kundservice och i framtiden – varmt välkommen till Grankulla apotek!

Vår service

APOTEKETS SERVICE

Dosdispensering

Läkemedel som kunden använder regelbundet kan beställas i engångspåsar för två veckor åt gången. Tjänsten främjar läkemedelsbehandlingens säkerhet och ändamålsenliga förverkligande, speciellt i samband med mångmedicinering. Tilläggsinformation om dosdispenseringstjänsten fås genom att ta kontakt med oss, anja.kauniaisten@apteekit.net.

APOTEKETS SERVICE

Hemleverans

Från oss kan man beställa hemleverans av läkemedel till Grankulla (10,90 €) och till Esbo, Helsingfors och Vanda (14,90 €).

APOTEKETS SERVICE

Hälsovårdare

I vår personal finns en hälsovårdare-farmaceut. Av henne får man bl.a. anvisningar för hemvård av sår, bedömning och vid behov hänvisning till läkaren efter ett fästingbett etc. Med henne kan man diskutera hälsovård och förebyggande behandlingar mera ingående. Hon nås via e-post; kosmetiikka.graniapt@apteekit.net.

APOTEKETS SERVICE

Insamlingsplats för läkemedelsavfall

I vårt apotek finns en insamlingsplats för läkemedelsavfall. Gamla eller obehövliga tabletter, salvor och vätskor kan returneras i sina egna förpackningar. Febertermometrar med kvicksilver, läkemedel innehållande jod samt sprutor och nålar ska returneras separat.

APOTEKETS SERVICE

Nyckelkund

Som vår Nyckelkund har du möjlighet att få procentrabatt på dina inköp.

Bli Nyckelkund här

Kom och jobba till oss

Vårt apotek söker som best en farmaceut med fastanställning. Läs mera här!