Vetericyn+Feline Antimicrob. FacialTherapy 59 ml

Antiseptinen huuhde silmien, korvien, suun, haavojen ja ihon puhdistukseen
Paketstorlek:
59 ml
Marknadsförare:
Pia Pharma Oy
Beställningsvara
SKU:
341656
30,26 €
512,88 € / 0.0590
Vetericyn Plus Feline Antimicrobial Facial Therapy on vesipohjainen, kirvelemätön antiseptinen huuhde joka soveltuu silmien, korvien, ihon ja haavojen puhdistuksen lisäksi myös suun huuhteluun. Laajakirjoisen antiseptisen tehon omaava huuhde on tehokas mutta silti erittäin hellävarainen puhdistustuote ongelmatilanteissa kuten ympäristö- tai allergiaperäisissä silmien, korvien tai ihon ärsytys- ja tulehdustiloissa (esim. kissa-akne, ihotulehdukset). Tuote sopii käytettäväksi erityisen hyvin myös suuontelon antiseptiseen käsittelyyn, sillä liuos on neutraalin makuinen ja vaaratonta nuoltuna tai nieltynä. Säännöllisen Vetericyn-silmähuuhteen käytön on todettu ehkäisevän vaaleiden karvojen värjäytymistä kyynelnesteen vaikutuksesta. Hajuton ja kirvelemätön liuos on erittäin helppokäyttöinen ja sopii käytettäväksi kissojen lisäksi myös kaikilla muilla eläinlajeilla. Tuote ei sisällä mitään lääkeaineita, joten dopingvaroaika näyttelyihin ja kilpailuihin on 0 vrk.
Silmät: Huuhtele silmät reilulla määrällä silmähuuhdetta oireilun voimakkuudesta riippuen 1-4 kertaa päivässä, kunnes oireet ovat olleet poissa 3 vrk ajan tai eläinlääkärin erillisen ohjeen mukaan. Mikäli sarveiskalvo on vaurioitunut, käyttö eläinlääkärin seurannassa. Tuote sopii myös jatkuvaan käyttöön yksilöillä, joilla rakenteelliset seikat edellyttävät silmien tehostettua puhdistustarvetta. Vaaleaturkkisilla lemmikeillä tuotetta voidaan käyttää päivittäin kyynelnesteen aiheuttamien värjäymien ennaltaehkäisyyn.
Korvat: Täytä korvakäytävä huuhteella 1-2 x päivässä, anna vaikuttaa hetken aikaa samalla kevyesti korvakäytävän sivulta hieroen. Pyyhi ylimäärä huuhdetta ja korvaeritettä korvakäytävän näkyvältä alueelta, kun eläin on ravistanut päänsä.
Iho ja haavat: Annostele käsiteltävälle alueelle joko suoraan pullosta tai kostuta vanulappu liuoksella ja pyyhi alue puhtaaksi. Toista käsittely 2-4 x päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Tarvittaessa leikkaa karvat puhdistuksen helpottamiseksi. Poista alueelle kertynyt näkyvä lika ja eritteet ennen käsittelyä parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.
Suuontelo: Annostele suoraan pullosta puhdistettavalle alueelle 1-3 x päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan.
Tuote soveltuu allergisille lemmikeille
Rumstemperatur (+15C - +25C)

59 ml