Öppna jobb

Är du den farmaceut vi söker?

Grankulla Apotek söker dig farmaceut, som är glad och trivs med kundtjänst, till ett stadigvarande arbetsförhållande. Arbetet börjar enligt överenskommelse.

Det viktigaste för oss är kundtjänst på vårt apotek och i vårt webapotek. Vi har också en stor mängd dosdispenserings kunder.

Apoteket är beläget i köpcentret Grani, mitt i Grankulla centrum. Grani ligger centralt med tanke på kommunala fortskaffningsmedel. Vi har flyttat in i nya utrymmen i köpcentret våren 2021 och kundmängderna och produktsortimentet växer hela tiden.

Vi önskar att du talar både finska och svenska, för Grankulla är starkt tvåspråkigt. Vi har öppet på kvällarna och helgerna. Hoppas du är utåtriktad och intresserad att utvecklas inom branschen.

Vi erbjuder en trevliga och inspirerande arbetsförhållanden, bra förmåner, vi har flera rekreationsdagar tillsammans och en omfattande arbetshälsovård. Välkommen med i vår kunniga grupp farmasister!

Om du blev intresserad, skicka din ansäkning till farmaceut Nina Andersson (andersson.nina71@gmail.com). mera information får du per tel: Nina Andersson 050 522 4258.