XL-S MEDICAL MAX STRENGTH 120 KPL

XL-S Medical Max Strength vähentää kalorien saantia tavallisimmista ravintoaineista: hiilihydraateista, sokerista ja rasvasta ja on +33% tehokkaampi* painonpudotuksessa. Tuote sisältää Clavitanolia™, joka on patentoitu luonnollinen yhdistelmä. Clavitanol™ estää tavallisimpien ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä, jolloin kalorien saanti näistä ravintoaineista vähenee. Tämä auttaa pudottamaan painoa nopeammin kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla. Tuotteella on kliinisesti todistettu teho. XL-S Medical Max Strengthin aktiiviainesosat madaltavat verensokeria, mikä vähentää makeanhimoa ja tasapainottaa verensokerin heilahteluja.
XL-S Medical Max Strenght on CE-merkitty terveydenhuollon tarvike tehokkaaseen painonhallintaan vähäkalorisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan rinnalle. Valmisteella on vakiintunut turvallisuusprofiili ja se on hyvin siedetty. Valmiste ei sisällä keinotekoisia väriaineita, suolaa tai säilöntäaineita.
Pakkauskoko:
120 KPL
Markkinoija:
Perrigo Suomi Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2172625
107,46 €

null

Clavitanol™, luonnollinen yhdistelmä rypäleuutetta ja maissista peräisin olevaa L-arbinioosia , Mikrokiteinen selluloosa , Hydroksipropyylimetyyliselluloosa , Trikalsiumfosfaatti , Magnesiumstearaatti
Huoneenlämpö (+15C - +25C)