Tervetuloa Kauniaisten Apteekkiin

Palvelemme

ma-pe klo 9-19

la klo 9-16

su klo 12-16

Poikkeusaukioloajat

Yhteystiedot

Kauppakeskus Grani
Kauniaistentie 7
02700 Kauniainen

puh. 09 505 1331

kauniaisten.apteekki(at)apteekit.net

Kauniaisten apteekki

- Terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden keskus Kauniaisissa


Kauniaisten apteekki on terveyden, hyvinvoinnin ja kauneuden keskus, jolla on katse vahvasti tulevaisuuteen, mutta perinteitä kunnioittaen. Apteekin toiminta alkoi vuonna 1914 apteekkari Georg Janssonin luotsaamana. Keväällä 2021 siirsimme toimintamme kauppakeskus Graniin ja apteekkimme koki täysuudistuksen. Muutto kauppakeskukseen muiden liikkeiden läheisyyteen helpottaa asiointia apteekissamme ja lisää turvallisuutta. Samalla saimme parannettua ergonomiaa ja virussuojan.

Meidän arvomme ovat asiakkaat sekä hyvä, monipuolinen palvelu. Olemme huomioineet apteekissamme monia yksityiskohtia aina esteettömyydestä valaistukseen, jotta apteekissamme olisi mahdollisimman mukava asioida. Tilamme ovatkin saaneet kiitosta raikkaudesta ja valoisuudesta.

Verkkoapteekkimme palvelee etänä ympäri Suomen, Kauniaisten ja Espoon alueella myös kotiinkuljetuksella. Noutolokeroon voi tilata lääkkeet ja noutaa ne kauppakeskuksen aukiollessa, vaikka apteekki olisi suljettu. Palvelumme ovat myös monipuolistuneet.

Tahdomme tarjota korkean tason asiakaspalvelua nyt ja jatkossa – lämpimästi tervetuloa Kauniaisten apteekkiin!

 

Palvelumme

APTEEKIN PALVELUT

Annosjakelu

Asiakkaan säännöllisesti käyttämät lääkkeet voi tilata kerta-annospusseissa kahden viikon erissä. Palvelu edistää lääkehoidon  turvallisuutta ja tarkoituksenmukaista toteutumista, erityisesti monilääkityksen yhteydessä.  Lisätietoa annosjakelupalveluun liittyen saa ottamalla meihin yhteyttä, anja.kauniaisten@apteekit.net.

APTEEKIN PALVELUT

Avainasiakkuus

Avainasiakkaanamme kerrytät prosenttialennusta vapaan kaupan ostoistasi.

Liity avainasiakkaaksi tästä

APTEEKIN PALVELUT

Kotiinkuljetus

Lääkkeiden kotiinkuljetuksen voi tilata meiltä Kauniaisiin (10,90 €) sekä Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle (14,90 €).

APTEEKIN PALVELUT

Lääkejätteiden keräyspiste

Apteekissamme on lääkejätteiden keräyspiste. Vanhentuneet ja tarpeettomat tabletit, voiteet ja nesteet voi palauttaa omissa pakkauksissaan. Elohopeakuumemittarit, jodia sisältävät lääkkeet, ruiskut ja neulat tulee palauttaa erillään.

APTEEKIN PALVELUT

Terveydenhoitaja

Henkilökunnassamme on terveydenhoitaja-farmaseutti. Häneltä saa mm. haavojen kotihoito-ohjeet, arvion ja tarvittaessa lääkäriin ohjauksen punkin pureman jälkeen jne. Hänen kanssa voi keskustella myös laajemmin terveydenhoidosta tai ennaltaehkäisevästä hoidosta. Hänet tavoittaa sähköpostitse; kosmetiikka.graniapt@apteekit.net.

Meille töihin?

Apteekki etsii parhaillaan farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää täältä!