Avoimet työpaikat

Oletko etsimämme farmaseutti?

Kauniaisten Apteekki hakee iloista ja asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Tärkein työtehtävämme on asiakaspalvelu. Palvelemme asiakkaita paikan päällä sekä uudessa verkkoapteekissamme. Lisäksi meillä on suuri joukko annosjakeluasiakkaita.

Apteekkimme sijaitsee Kauppakeskus Granissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kauniaisten keskustassa. Muutimme nykyiseen sijaintiimme keväällä 2021 ja asiakasmäärämme sekä tuotevalikoimamme ovat jatkuvassa kasvussa. Tilamme ovat modernit, valoisat ja avarat.

Toivomme, että puhut sekä suomea että ruotsia, koska Kauniainen on kaksikielinen kaupunki. Edellytämme, että sinulla on positiivinen asenne työhön, pystyt työskentelemään iltaisin ja viikonloppuisin, olet yhteistyökykyinen ja kiinnostunut kehittymään alan ammattilaisena.

Tarjoamme mahtavan ja lämminhenkisen työporukan, työpaikkaetuja, virkistystapahtumia sekä kattavan työterveyshuollon. Tervetuloa asiantuntevaan joukkoomme!

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi farmaseutti Nina Anderssonille (andersson.nina71@gmail.com). Lisätietoja saa puhelimitse, puh. 050 522 4258.