SYYLEND ORIGINAL 5 ML

SyylEnd ORIGINAL -liuos on tehokas itsehoitovalmiste käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon. Se kuivattaa syylän sisältäpäin poistaen sen kokonaan. Vaikuttava aine on muurahaishappo.
Pakkauskoko:
5 ML
Markkinoija:
Viatris Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2106656
31,32 €
6 264,00 € / 0.0050
SyylEnd ORIGINAL -liuos on tehokas itsehoitovalmiste käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon. Se kuivattaa syylän sisältäpäin poistaen sen kokonaan. Valmistetta käytetään kerran viikossa ja se soveltuu sekä aikuisille että lapsille.
Käyttöohje:
Pidä pullo vakaana. Avaa lapsiturvallinen kierrekorkki varoen. Korkin sinettirengas aukeaa ensimmäisellä käyttökerralla. ennen kuin nostat siveltimen pullosta, pyyhi se huolellisesti pullonkaulaan noin yhden sekunnin ajan poistaaksesi ylimääräisen liuoksen siveltimestä. Huomioi, että ylimääräinen liuos jää pullon sisäpuolelle eikä ulkopuolelle. Silvetimen kuuluu olla vain kostea.
Sivele syylä 2 kertaa yhden sekunnin ajan molempina kertoina. Vältä koskettamasta tervettä ihoa syylän ympärillä.

Toista käsittely kerran viikossa, kunnes syylä on kadonnut.
Vanhempien tulee aina huolehtia lasten syylien käsittelystä. Alle 4-vuotiaita lapsia voidaan hoitaa SyylEndillä, mutta ensin on aina varmistettava, että kyseessä on todella syylä eikä mikään muu ihomuutos. Keskustele lääkärin tai neuvolan kanssa ennen käsittelyä. Lapsia hoidettaessa on erityisen tärkeää pienentää annostusta.
Muurahaishappo, vesi, glyseroli.
Älä käytä SyylEnd Original-liuosta
kasvojen tai sukupuolielinten syyliin, ontelosyyliin (molluska), syntymämerkkeihin, liikavarpaisiin, ihokovettumiin tai muihin ihomuutoksiin.
jos käsitelty syylä alkaa aristaa, vuotaa verta tai iho ärtyy. Pidä taukoa hoidossa kunnes iho on palautunut.
samaan aikaan muiden syylänpoistomenetelmien kanssa.
jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosista.

Älä käytä laastaria SyylEnd Original-liuoksen kanssa.
Liika-tai väärinkäyttö voivat aiheuttaa vakavampia haittavaikutuksia kuten esimerkiksi rakkuloita iholle.
Syövyttävä aine. Huuhdellaan välittömästi vedellä, jos liuosta joutuu terveelle iholle.
Jos liuosta joutuu silmiin, huuhdellaan heti useaan kertaan runsaalla haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Otetaan yhteyttä lääkäriin tai hätänumeroon.
SyylEnd Original-liuoksen käyttöön raskauden ja imetyksen aikana ei liity tunnettuja riskejä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)